Gigi Becali a fost furat. Doi tineri, acuzați că au plecat cu oile lui Becali în portbagaj


Poliția din Ilfov a prins sâmbătă doi tineri acuzați de faptul că i-ar fi furat trei oi lui Gigi Becali, potrivit unui comunicat al poliției.

Vinerea trecută, un cioban care avea grijă de oile lui Gigi Becali, a sesizat că îi lipsesc trei oi. O zi mai târziu a făcut reclamație la poliție. Nu a trecut mult timp până ce polițiștii au reușit să-i prindă pe cei doi prezumtivi autori. Unul dintre ei conducea mașina în timp ce celălalt fura oile de pe câmp. Șoferul nici măcar nu avea permis de conducere, scrie Antena 3.

Prejudiciul, estimat la 1500 de euro, nu a fost recuperat, oile erau la păscut pe un teren din apropierea Bd. Pipera – Voluntari, iar cei doi tineri au 17, respectiv 22 de ani.

Procurorul care se ocupă de caz a considerat că cei doi pot fi cercetați în stare de libertate. 

Cercetările sunt continuate de către polițiștii orașului Voluntari, în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmărirea penală fiind efectuată sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe Lângă Judecătoria Buftea.

Comentarii Facebook