VIDEO. Un bărbat s-a trezit cu acoperișul unui bloc în balcon, în timp ce filma furtuna de COD ROȘU


Un bărbat s-a trezit cu acoperișul unui bloc în balcon, în timp ce filma furtuna de Cod Roșu, care  a făcut ravagii în Craiova. Orașul a fost complet sub ape după o ploaie torenţială care a blocat drumurile și trotuarele. Mai multe maşini au fost luate de puhoaie, iar vântul a rupt acoperişuri şi copaci.

O bucată dintr-un acoperiș smuls de rafale a intrat pe balconul unui craiovean care filma urgia, fiind purtat de vânt pe o distanță de 200 de metri. Imaginile au fost publicate de Lia Olguța Vasilescu, edilul orașului, scrie Observator. 

Furtuna violentă a paralizat Craiova. În doar câteva zeci de minute a plouat cât pentru trei săptămâni. Puhoaiele formate pe şosele au scos inclusiv maşini din parcare şi le-au dus la vale. În unele locuri apa a fost atât de mare încât autoturismele abia se mai vedeau. Puhoaiele au intrat într-un hotel şi au inundat cu totul recepţia.

Momentul în care unui craiovean care filma furtuna de afară, i-a intrat un acoperiș pe geam, de la un bloc aflat la 200 de metri distanță. Atât el, cât și soția sa au fost răniți de cioburi. Așa a arătat un cod roșu la Craiova! Peste codul roșu nu mai există nimic altceva...", a scris pe Facebook Lia Olguța Vasilescu, primarul din Craiova.

Imagine cu caracter ilustrativ. 

Comentarii Facebook