VIDEO - Peste 68 de oameni au murit, după ce un avion s-a prăbușit în Nepal. Accidentul, filmat chiar din interiorul aeronavei


Peste 68 de oameni și-au pierdut viața, duminică, 15 ianuarie, în Nepal, după ce un avion cu 72 de oameni la bord s-a prăbușit. Cu puțin timp înainte de prăbușire, unul dintre pasageri a transmis pe Facebook, în direct, imagini din interiorul aeronavei, informează Daily Mail. 

În filmarea respectivă, care a fost făcută de Sonu Jaiswal, pasagerii pot fi văzuți zâmbind, în timp ce avionul zboară deasupra unor case. De asemenea, se poate observa sigla Yeti Airlines, dar și o reclamă la o companie de asigurări nepaleză. La un moment dat, camera indianului tremură brusc, iar pasagerii țipă. Apoi, se observă fum negru și se aude o bubuitură puternică, urmată de flăcări.

O cunoștință a bărbatului care a filmat totut a confirmat faptul că tânărul de 29 de ani se afla la bordul avionului, potrivit Times of India. „Sonu a fost live pe Facebook după ce s-a îmbarcat în avionul care mergea spre Pokhara. Imaginile l-au arătat că Sonu și pe prietenii săi fericiți, într-o dispoziție bună, dar dintr-o dată au apărut flăcări înainte ca transmisiunea să se oprească”, a spus vărul pasagerului indian. 

Aeronava ATR 72 aparținea companiei nepaleze Yeti Airlines și efectua un zbor de jumătate de oră pe ruta Kathmandu - Pokhara. La bordul avionului se aflau 72 de persoane, dintre care 15 erau străini. Cel puțin 68 dinte ei au murit după ce aeronava s-a prăbușit într-un defileu din apropierea noului aeroport al orașului Pokhara.

Atenție, imagini cu posibil impact emoțional!

Autoritatea de Aviație Civilă din Nepal a anunțat că deoacamdată nu se cunoaște ce a provocat această tragedie, însă după recuperarea cutiilor negre din interiorul aeronavei , se va putea spune cu exactitate ce a declanșat teribila catastrofă. 

Comentarii Facebook