VIDEO - O tânără a vrut să își arunce fetița în fața mașinilor: „Ea vede tot, este posedată!”. Trecătorii au reușit să o oprească la timp


O femeie a fost împiedicată la timp de mai mulți trecători să își arunce copilul în fața mașinilor, susținând că acesta este posedat.

Tânăra a fost văzută alergând, cu o fetiță aproape dezbrăcată în brațe, spre strada aglomerată din Constanța. Trecătorii au rămas înmărmuriți când au văzut că femeia care purta copila, în vârstă de aproximativ șapte ani, în brațe, merge direct spre strada aglomerată. În timp ce alerga, femeia bolborosea cuvinte care sunau a descântec.  

Martorii spun că femeia susținea că fetița este posedată, vrând să o arunce în fața mașinilor pentru a scăpa de „tot ce este necurat din ea”. Mai mult de atât, mașina în care a fost dusă fetița a fost ridicată de poliție după ce a fost lăsată în mijlocul unei parcări. 

„Femeia o lega de mâini cu geanta!”

Astăzi, 3.10.2022, mă aflam în drum spre casă, când dintr-o dată zăresc în fața mea o doamnă cu o fetiță în brațe. Fetița era dezbrăcată, dar acoperită cu un cearceaf peste și îi spunea descântece. Mi s-a părut ceva ciudat și am urmărit-o cu scopul de a vedea ce face”, a declarat un martor, potrivit Replicaonline

După 5-10 minute de mers cu copilul în brațe, a pus-o jos, precizez că era în picioarele goale și a legat-o la ochi, mai precis i-a acoperit toată fața la copil cu cearceaful, după care a luat-o înapoi în brațe și a intrat în mașină, ea s-a pus pe partea dreaptă iar fetița era afară, în fața ei și femeia o lega de mâini cu geanta!”, a mai adăugat acesta. 

Autoritățile nu au intervenit pe moment: „Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă!”

Am intervenit! Eu împreună cu un domn din spatele meu. A luat fetița în brațe și ne-a zis că :’Ea vede tot, este posedată’. Și a lăsat mașina deschisă și a început să alerge. Am sunat la poliție. A vrut să arunce copilul în stradă în fața mașinilor, nu am lăsat-o să facă așa ceva! A venit poliția, ce credeți că s-a întâmplat? Au lăsat-o să plece zicând că nu are ce să-i facă! Să sperăm că rămâne în viață copilul!”, își amintește martorul. 

Polițiștii au întocmit mai apoi un dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului

În cursul zilei de 3 octombrie, polițiști din cadrul Secției 1 au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din municipiul Constanța, o femeie ar aplica rele tratamente copilului său. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat-o pe femeia în cauză, precum și pe copilul pe care îl ținea în brațe. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Cercetările continuă, pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt. De asemenea, polițiștii au transmis o sesizare către D.G.A.S.P.C. Constanța, în vederea dispunerii măsurilor legale, conform competențelor”, au transmis reprezentanții IPJ.

Ce zice femeia: „Copilul avea febră și l-am scos să se răcorească”

La audieri femeia a declarat că, de fapt, copilul avea febra și că ar fi sunat medicul, însă tratamentul indicat nu își făcea efectul așa că a decis să îl scoată afară să se răcorească. Oamenii legii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Protecția copilului spune că a identificat rudele femeii și că vor încredința copilul cel mai probabil rudelor până la finalizarea anchetei sociale și a politiei.


Comentarii Facebook