VIDEO. Noaptea minții! Un propagandist rus a adus în platou lansatorul Nlaw, „capturat” din Mariupol: „Vedeți jucăria asta?"


Rusia recurge la „artileria” grea ca să justifice crimile soldaților săi din Ucraina. Jurnalistul Vladimir Soloviov, unul dintre propagandiștii cheie a regimului de la Moscova, a prezentat în direct „trofeul de război”, un lansator de rachete Nlaw, despre care pretinde că l-a luat din Mairupol. Jurnalistul se laudă că ar fi vizitat orașul distrus de armata rusă, alături de liderul regiunii separatiste Donețk.

Vedeți bine jucăria asta?”, întreabă Vladimir Soloviov în timp ce scoate de sub pupitru lansatorul Nlaw, capturat din orașul asediat de ruși. Arma se numără printre echipamentele furnizate de Marea Britanie ucrainenilor, în războiul neprovocat, declanșat de Vladimir Putin, conform Corriere TV.

Soloviov s-a lăudat, marți, că a vizitat orașul Mariupol din Ucraina, alături de Denis Pushilin, liderul regiunii separatiste Donețk. Jurnalistul a purtat echipament militar în timp ce Pushilin era îmbrăcat în civil. 

Comentarii Facebook