VIDEO - Mai mulți pasageri români, prinși în haosul dintr-un aeroport: „Ne pare rău! Nu are cine să aducă scara la ușa de evacuare”


Anul acesta s-a lăsat cu haos în majoritatea aeroporturilor din lume, totul cauzat de lipsa personalului și de cererea mare din partea clienților. Frenezia de pe aeroporturi a cauzat probleme și unei curse care a plecat din România spre Londra (Marea Britanie), unde, pasagerii au rămas aproape o oră în avionul ajuns la destinație, fără să primească explicații de la început. 

Ajunși la destinație, pasagerii unei curse care plecase din România spre capitala Angliei au fost nevoiți să aștepte până se găsea cineva care să le aducă scara la ușa de evacuare și să preia bagajele. 

Mesajul cu care au fost întâmpinați pasagerii zborului  Wizzair nr W63501, cursa Timișoara – Luton (Londra), a fost cât se poate de neprofesionist: „Am aterizat, însă, din păcate nu are cine să aducă scara la ușa de evacuare pentru a putea ieși din avion”. Imagini din interiorul aeronavei au fost publicate pe site-ul Funkytravel, iar comentariile internauților nu au întârziat să apară. 

 

Pasagerii au avut de așteptat 45 de minute până în momentul în care angajații operatorilor de la sol au adus într-un final o scară și au preluat bagajele

În urmă cu doi ani, aeroporturile erau goale. Specialiștii anunțau că revenirea aviației la nivelul din 2019 se va face în aproximativ patru ani, însă peste 90% din aviația din 2019 a renăscut odată cu ridicarea tuturor restricțiilor COVID-19. Efectul e vizibil zilele acestea, când mii de zboruri la nivel mondial sunt anulate și zeci de mii de pasageri sunt afectați de zboruri anulate sau întârziate.


Comentarii Facebook