Marti 9 August

VIDEO - „Îngerul morţii”, cea mai periculoasă provocare de pe TikTok. Doi tineri au murit după ce au făcut acest gest nebunesc


O nouă provocare periculoasă a apărut pe Tik-Tok, „Îngerul morții”, care face  victime în rândul adolescenților. Doi tineri și-au pierdut viața în urma unui gest nebunesc. Un adolescent din Bistrița-Năsăud a fost găsit spânzurat în propria casă, în urma unei provocări de pe cunoscuta rețea de socializare. 

Provocările periculoase de pe Tik-Tok nu contenesc să apară, iar în plasa acestor provocări cad zeci, chiar sute de tineri nevinovați. „Îngerul morții” este cel mai nou „joc” apărut pe rețeaua de socializare,  joc care a curmat viața a doi tineri din Indonezia care au făcut un gest inconștient. 

„Îngerul morții” de pe Tik-Tok i-a îndemnat pe cei doi tineri să se arunce în fața unui camion

Mai exact, cei doi băieți s-au aruncat în fața unui camion, așa cum presupune „Îngerul morții”, și au fost grav răniți în zona capului. Lovitura a fost una atât de puternică, încât nu au mai rezistat durerii și au pierit, potrivit sportskeeda.com. 

Grav este că adolescenții erau însoțiți de alți 14 copii, toții alegându-se cu leziuni. Momentul a fost surprins de camerele de luat vederi din zonă și a devenit viral în online. Prin el autoritățile indoneze doresc să tragă un semnal de alarmă. 

ATENȚIE! IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

De altfel provocarea ar fi mai veche, dar a câștigat popularitate în 2021, când un copil de 13 ani a pierit, după ce a intrat în joc alături de alți opt adolescenți, care la rândul lor au fost răniți grav. 

Un copil de 14 ani din Bistrița-Năsăud, găsit spânzurat în urma unei provocări de pe Tik-Tok

Anul trecut, un copil de 14 ani din Bistrița-Năsăud a murit, după ce s-a supus unei alte provocări de pe Tik-Tok. A fost găsit spânzurat în propria locuință. 

Băiatul era singur la părinți, daar și un elev  eminent la școală. Nu dădea semne de depresie sau alte stări care să-l împingă la o sinucidere. O anchetă s-a deschis în acest caz. 

Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală. Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok. (…) Copil singur la părinţi, campion la dans sportiv, copil de 10, vesel, nu stare depresivă, nu probleme de comportament, deci nu a indicat comportamentul lui din ultima vreme niciun semn că ar avea vreo nevoie în acest sens. De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că, dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a spus Aurelia Dan , inspector școlar județean, potrivit Agerpres. 


Comentarii Facebook