„Pactul” sinuciderilor tragice. Nouă persoane din aceeaşi familie, găsite moarte în două case alăturate


O descoperire macabră din India a șocat întreaga lume. Nouă persoane din aceeaşi familie au fost găsite moarte în două case alăturate. Rudele fără viaţă se aflau în două case din orașul Mhaisal, în districtul Sangli, din Maharashtra. 

Se spune că cele două proprietăți în care au fost găsite cadavrele erau deținute de o pereche de frați – Manik și Popat Yallapa Vhanmore – care locuiau cu familiile lor separat. La fel ca și frații, au fost găsite cadavrele soției, mamei și a doi copii ai lui Manik, precum și trupurile soției lui Popat și ale celor doi copii, scrie Observator. 

Polițiștii cred că decesele au fost rezultatul unei sinucideri în masă, cei nouă membri ai familiei fiind otrăviți cu pesticide. În timp ce localnicii îngrijorați s-au adunat în apropierea caselor, autoritățile au izolat drumul și au încercat să disperseze mulțimea. Ofițeri de poliție au vizitat cele două proprietăți în timp ce o anchetă este în curs de desfăşurare: „Nouă cadavre au fost recuperate în satul Mhaisal, din districtul Sangli, dintre care trei cadavre au fost recuperate dintr-o casă și șase cadavre din cealaltă casă. Echipa criminalistică este prezentă la fața locului'', notează sursa citată. 

Manik, care era cel mai mare dintre cei doi frați, era veterinar. ''Familia nu socializa. Cu toate acestea, ar fi fost mereu acolo pentru toată lumea în vremuri grele'', a spus vecinul Sanjay Patil, potrivit Hindustan Times. Un alt localnic, Mahesh Mali, a declarat: „Tragedia care ne-a lovit nu poate fi exprimată în cuvinte. Vestea este un mare șoc pentru fiecare sătean''. 

Nu este prima dată în ultimii ani când orașul Mhaisal, care are o populație de 15.000 de locuitori, apare în știri cu veşti şocante. În 2017, poliția care a investigat moartea unei femei însărcinate, a găsit 19 fetuși care fuseseră aruncați lângă un pârâu, conform Daily Star

Comentarii Facebook