VIDEO - Descoperire halucinantă: Autoritățile au găsit produse contrafăcute ascunse în pereții falși ai unui centru comercial


Descoperire halucinantă făcută de polițiștii din Capitală, într-un centru comercial din Sectorul 4. În timpul perchezițiilor, au găsit produse contrafăcute ascunse după un perete fals. Oamenii legii și-au dat seama de modul de operare al comercianților după ce au intrat în magazin și s-au trezit într-un spațiu mult mai îngust decât părea din exterior.

Potrivit Digi24, în timpul perchezițiilor, unul dintre vânzători a încercat să se ascundă și s-a încuiat într-un magazin, însă a deschis de bunăvoie atunci când polițiștii au vrut să spargă ușa.

Polițiștii au descoperit marfă ascunsă în pereți falși

Polițiștii au observat că magazinul era mai scurt în lungime în interior decât în exterior. Astfel, polițiștii au descoperit marfă ascunsă în pereți falși.

Poliţiştii bucureşteni efectuează, duminică, 11 decembrie, 88 de percheziţii în incinta unui complex comercial, într-un dosar care vizează vânzarea de produse contrafăcute.

Astăzi, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB) desfăşoară o acţiune într-un complex comercial, pe linia combaterii comercializării de produse purtând o marcă identică sau similară cu o marca înregistrată pentru produse identice ori similare”, informează un comunicat al DGPMB transmis.

Vor fi puse în executare 88 de mandate de percheziţie şi vor fi efectuate simultan mai multe controale la persoane care comercializează produse contrafăcute.

La acţiune participă luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmi. Activitatea se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Sursa video: News.ro

Comentarii Facebook