Miercuri 24 Aprilie

VIDEO - Adolescent de 14 ani, la volanul unei mașini. Prietenii săi l-au dat de gol și au transmis cursa live pe TikTok


Inconștiență incredibilă a unui copil de 14 ani din județul Vâlcea. Acesta a condus o mașină prin orașul Bălcești, în timp ce prietenii săi transmiteau totul în direct pe TikTok. Adolescentul a fost dat de gol chiar de către prietenii săi. 

Cei care se aflau cu el în mașină au transmis live pe TikTok cum adolescentul în vârstă de 14 ani conducea o mașină cu volan pe dreapta. Copiii ascultau manele la maxim și au transmis un mesaj urmăritorilor lor: „Ne vedem în trafic băieții mei, polițiștii sunt frații mei. Vă pupăm”.

prosti coperta.jpg

La scurt timp după preluarea videoclipului de presa locală și mai apoi de cea națională, adolescentul a șters imaginile respective, dar a distribuit un alt videoclip ca „un răspuns” la comentariile negative pe care primul filmuleț le-a adunat. În cel de-al doilea videoclip, adolescentul se află în aceeași mașină, înconjurat de aceeași prieteni, dar de data aceasta conduce pe timp de noapte. Alături de imagini, acesta a adăugat textul: „ Pentru toți hateri ăștia care au comentat la videoclipul anterior, sunt șofer și viața îmi place, să vină miliția, sunt pregătit separat că tata e polițist”. 

Atenție, acest videoclip conține limbaj licențios!

Evident, la această vârstă, băiatul nu avea niciun tip de permis de conducere. Polițiștii l-au identificat și l-au chemat la audieri. Deocamdată, anchetatorii din Vâlcea spun că nu au reușit să afle cine este proprietarul mașinii pe care o conducea.

În urma verificărilor efectuate a fost identificat conducătorul auto, stabilindu-se că este vorba de un minor, din oraşul Bălceşti, judeţul Vâlcea, care a condus un autoturism în localitatea Bălceşti, fără a deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere”, a transmis IPJ Vâlcea. 


Comentarii Facebook