O copilă de 10 ani a pus pe jar polițiștii după ce a sunat la 112 şi a spus că e sechestrată. Fata era acasă, în siguranţă


În noaptea de marți, 15 noiembrie, spre miercuri, polițiștii din Cislău, județul Buzău, au fost sesizați prin 112 de către o persoană că este ținută într-un imobil fără voia acesteia, fără a preciza o locație exactă. 

Imediat după sesizare s-a constituit o echipă complexă formată din polițiști de investigații criminale, polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, Poliției orașului Pătârlagele, Secțiilor de poliție rurală Cislău, Pârscov și luptători din cadrul Serviciul Acțiuni Speciale în vederea depistării apelantei și înlăturării oricărei stări de pericol”, au transmis polițiștii de la IPJ Buzău. 

La scurt timp, a fost identificată o persoană care figurează ca utilizator al numărului de telefon de pe care a fost efectuat apelul, însă aceasta a spus că nu mai folosea cartela respectivă. Ulterior, a fost găsită apelanta, o copilă în vârstă de 10 ani, din localitatea Calvini, care era acasă, în siguranță, fără să fie victima vreunei infracțiuni. 

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal și inducerea în eroare a organelor judiciare”, au mai transmis reprezentanții IPJ Buzău. 


Comentarii Facebook