Vacanță de vis, transformată într-o mare tragedie. O turistă a murit după ce a căzut de la balcon, era în vacanţă cu prietenii, în Turcia


„Avem inima zdrobită”, spune familia turistei britanice care a murit tragic după ce a căzut de la balcon, de la etajul şapte, în timp ce se afla în Turcia. Jenna Smith, 34 de ani, din Merseyside, era în vacanță cu prietenii şi plănuia să stea timp de trei săptămâni înainte de incidentul de duminică.

Rudele femeii au declarat că li s-a spus să meargă la ambasadă și să aştepte să primească mai multe informații despre circumstanțele tragediei. Frații ei au zburat de atunci pentru a vorbi cu autoritățile locale și pentru a afla mai multe detalii, relatează Liverpool Echo.

Aducându-i un omagiu Jennei, prietena de familie Hayley Weston, în vârstă de 28 de ani, a descris-o ca fiind o persoană „iubitoare''. Ea a spus pentru Liverpool Echo: „Jenna a fost foarte iubită, plină de viață, o fată cu adevărat fericită. Era vorbăreață și avea mulți prieteni. Jenna era populară, era iubitoare, avea o inimă de aur și ar fi făcut orice pentru oricine. A fost crescută de bunica și de bunicul ei, așa că a avut grijă de ei, deoarece mama ei a murit la o vârstă fragedă''.

Femeia a fost crescută de bunica și bunicul, Beryl și Alex Smith, și are doi frați și o soră, Joe, Tony și Danielle. Aceasta a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia cu costurile de înmormântare și pentru a o aduce acasă din Turcia: „După cum vă puteți imagina, avem inima zdrobită și am vrut să iau presiunea de pe umerii lor, să nu mai fie nevoie să-şi facă griji pentru costuri. Nicio familie nu ar trebui să treacă prin asta''.

Comentarii Facebook