Unde a fost construită masa albă, la care Putin l-a primit pe Macron! Ar costa ”probabil 100.000 de euro”


Masa albă la care Vladimir Putin i-a primit pe liderii occidentali Emmanuel Macron și Olaf Scholz este din Italia și a fost construită acum 25 de ani, scrie Corriere della Sera.

Am recunoscut-o imediat cum am văzut-o. Sunt foarte mândru de ea, mereu mă bucur când văd că munca mea apare ca decor la lucruri importante. Sper să poarte noroc împotriva războiului”, a declarat Renato Pologna, directorul Companiei Oak pentru Corriere della Sera.

Acesta a creat masa lungă de 6 metri și lată de 2,6 m. Masa este din lemn, iar partea de deasupra, dată cu lac alb, are frunze de aur și decorațiuni făcute manual.

Cu siguranță lungimea nu are nimic a face cu pandemia. Am făcut masa acum 25 de ani”, a spus Renato, iar acum ar costa ”probabil 100.000 de euro”.

Italianul și firma lui au participat și la renovarea palatului prezidențial, între 1995 și 1997. Renato a făcut mobilierul, iar de parchet, corpuri de iluminat, șeminee, tavane alte firme.

El a ajuns să lucreze în capitala Rusiei, după ce firma lui a fusese selectată, prin intermediul Consulatului de la Milano, să realizeze mobilier pentru un apartament în cadrul administrației de la Kremlin.

Italianul a mai lucrat pentru șeici și familii regale din țările arabe, pentru sultanul din Malaezia, pentru Muammar Gaddafi și familia lui Saddam Husdein, dar și pentru mari bogați ai lumii, ale căror identități nu a vrut să le dezvăluie.

Comentarii Facebook