Una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România a fost BĂTUTĂ pe stradă: Nimeni nu a vrut să mă ajute VIDEO


Una dintre cele mai cunoscute vloggerițe din România, Bianca Adam (Tequila), a publicat un videoclip în care relatează momentele de groază prin care a trecut zilele trecute, când a fost bătută pe stradă.

Totul a pornit de la un dezvoltator imobiliar, un bărbat de peste 40 de ani, furios că voggeriția i-ar fi spart o bucată de marmură cu mașina pe care o parcase lângă un bloc al său, aproape de domiciliul ei.

Bianca povestește că a fost chemată la mașină, iar apoi att ea, cât și prietenul ei au fost agresați și bătuți de către bărbat. Prietenul ei s-a ales cu capul spart, iar tânăra a fost lovită cu o rangă de metal, alegându-se cu o vânătaie de aproape 20 de centimetri pe coapsă.

Mai mult, Bianca mărturisește că, deși în zonă se aflau mai multe persoane, cărora le-a cerut ajutorul, nimeni nu a intervenit.

Eram îmbrăcată sport, cu un hanorac negru, aveam mască și pantaloni cu tur. Nimeni nu a vrut să mă ajute. Chestia a dăunat cel mai mult, având în vedere stereotipurile care există în țara noastră. Am mers 30 de minute și nimeni nu mă ajuta”, a povestit vloggerița.

Ea a depus plângere penală la poliție împotriva agresorului.

Bianca Adam, alias Tequila, este una dintre cele mai cunoscute personalități YouTube din România, având peste 1,67 milioane de abonați, pe care i-a adunat în cei 8 ani de când activează în acest domeniu.


Comentarii Facebook