Vineri 5 Martie

Un tată ”SĂLBATIC” și-a bătut patru dintre copii cu biciul și cu picioarele, doar pentru că nu i-a plăcut cum și-au petrecut timpul


Un bărbat de 31 de ani din judeţul Braşov a fost arestat după ce şi-a bătut patru dintre copii, cu biciul, pumnii şi picioarele, supărat de răspunsurile primite după ce i-a întrebat ce au făcut în acea zi.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, copiii au fost loviţi cu biciul, pumnii şi picioarele, iar cel mai mic dintre ei, în vârstă de cinci ani, a fost strâns de gât şi a suferit arsuri după ce tatăl lui i-a băgat mâna într-o sobă.

Conform documentului, bărbatul s-a întors de la serviciu, iar acasă se aflau 3 dintre cei 7 copii minori, cu vârste cuprinse între de 5 şi 8 ani, iar soţia lui era la serviciu.

Întrucât inculpatul a fost nemulţumit de răspunsurile oferite de copiii săi cu privire la activitatea desfăşurată în timpul zilei, a luat un bici şi l-a lovit pe unul dintre minori peste cap, mâini, picioare şi spate, de faţă la agresiune fiind cele două fete minore. Între timp, a venit acasă fiul cel mare al inculpatului, în vârstă de 9 ani, iar când a aflat că acesta fusese cu fratele său mai mic la acelaşi vecin, l-a lovit cu picioarele şi pumnii în stomac şi cu biciul peste spate, mâini şi picioare. În continuare, inculpatul l-a prins pe unul dintre copiii săi de mâna dreaptă şi i-a băgat-o în sobă, unde era jarul, provocându-i o arsură la braţ. După ce l-a ars la mână, minorul de 5 ani s-a retras într-un colţ plângând, iar suspectul l-a strâns de gât şi a continuat să-l lovească cu palmele şi cu pumnii în piept. După ce i-a bătut pe cei doi băieţi, inculpatul şi-a îndreptat atenţia asupra fetelor, pe care le-a lovit, pe rând, cu biciul pe spate, pe mâini şi picioare”, arată Parchetul de pe lângă Judecătoria Braşov, conform Mediafax.

Bărbatul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Braşov, cu propunere de arestare preventivă, fiind emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Potrivit procurorilor, faţă de agresor s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale, pentru patru infracţiuni de violenţă în familie.

Comentarii Facebook