Un şofer român şi-a distrus maşina şi s-a făcut de râs, în timp ce se lăuda că poate conduce de pe bancheta din spate: „Aşa se conduce!"


Un şofer român şi-a distrus maşina şi s-a făcut de râs, în timp ce se lăuda că poate conduce maşina, pe autostradă, de pe bancheta din spate, într-un clip video devenit viral pe Facebook.

Şoferul român se afla pe bancheta din spate a maşinii, un autoturism marca Peugeot, iar pe scaunul din dreapta-faţă se afla un prieten al său.

Bărbatul filma cu telefonul mobil, de pe banchetă, şi se lăuda în faţa prietenilor, în ceea ce pare a fi un Live pe Facebook, că poate conduce maşina din spate, folosind doar o sticlă de apă pe care a fixat-o pe volan.

Apoi, folosind pilotul automat al maşinii, a setat viteza de croazieră şi a lăsat maşina să meargă singură pe autostradă.

Bă, ia să vă mai arăt ceva, bă, ia uitați bă aici cum se conduce, sunt în spate! Nu e nimeni la volan! Așa se conduce, din spate! Te călărești, faci un copil, o aia, uitați-vă bă, nu e nimeni la volan. Se vede clar, da, suntem pe autostradă! Hahaha! Băi, ești nebun la cap! Știți cine conduce, sticla asta de apă!", a spus şoferul în clipul video în care se lăuda.

După numai câteva secunde, bărbatul a regretat instant gestul.

Într-o zonă de pe autostradă în care exista o bretea de ieşire, maşina a virat brusc dreapta şi a intrat într-un şanţ.

Cel mai probabil, autoturismul a suferit avarii serioase, iar gestul şoferului de a se lăuda în faţa prietenilor s-a întors împotriva lui.

La finalul clipului video, când şi-a dat seama că s-a făcut de râs, şoferul a avut o singură reacţie: „Stinge, să nu ne vadă!".


Comentarii Facebook