Un profesor şi-a transformat casa într-o tabără de robotică pentru elevii pasionați de științele exacte


Un profesor din Reșița a întins o mână de ajutor elevlor și și-a transformat casa și grădina într-o tabără de robotică pentru elevii pasionați de științele exacte. 

Tinerii au format echipe și au învățat cum să construiască și să programeze roboți care să îndeplinească diferite sarcini. 

Aproape 30 de elevi de toate vârstele au luat parte la tabăra de "Robotics for life și nu numai", organzată de profesorul Ovidiu Bădescu care predă matematica la Colegiul Naţional "Traian Lalescu" Reşiţa, scrie Antena3.ro, despre acest profesor inimos. 

”Toţi elevii sunt din Reşiţa, cei mai mici intră acum în clasa a VII-a, a VIII-a, a IX-a, avem şi voluntari care au terminat liceul şi care sunt la facultăţi de profil", spune profesorul organizator Ovidiu Bădescu.

El a mai organizat astfel de tabere de-a lungul anilor pentru tinerii pasionați de științele exacte și i-a ajutat pe elevii de la liceul să se pregătească pentru concursurile școlare și la Olimpiada Națională de Matematică. 

”Mă simt bine atunci când văd că rămâne ceva în urma mea, pentru că aceşti copii chiar merită", continuă profesorul Ovidiu Bădescu.

Tabăra de robotică s-a desfășurat de-a lungul a trei zile și a fost sprijinită financiar de o organizație de caritate.

Comentarii Facebook