Un primar l-a bătut pe paznicul instituției până l-a băgat în spital. Bărbatul îi recunoscuse că nu avea de gând să-l voteze la următoarele alegeri


O întâmplare parcă scoasă din filme a avut loc joi noaptea, într-o primărie din România.

Un bărbat de 61 de ani, paznicul Primăriei Prunişor din judeţul Mehedinţi, a fost agresat de primar, despre care martorii spun că ar fi fost beat criță. 

Totul ar fi pornit de la faptul că paznicul nu dorea să-l voteze pe primar la următoarele alegeri locale.

Intoxicat de aburii alcoolului, acesta ar fi venit de la o petrecere direct la sediul primăriei, unde l-ar fi luat la pumni pe paznic.

Viceprimarul care se afla și el la fața locului ar fi încercat să aplaneze conflictul.

”La data de 14 martie a.c., ora 23.41, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şimian au fost sesizaţi de un bărbat de 61 ani, din comuna Prunişor, despre faptul că ar fi fost agresat de un alt bărbat.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că la data de 14 martie a.c., ora 23.35, apelantul, in timp ce asigura paza unei unităţi administrativ-teritoriale ar fi fost agresat fizic de un bărbat de 49 ani”, a transmis IPJ Mehedinţi.

Paznicul a fost transportat la spital cu o ambulanță iar polițiștii efectuează cercetări pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe, informează Antena3.ro


Comentarii Facebook