”Nu poate să cânte live” - Ce spune Sanda Ladoși despre Inna, Delia, Andra sau Theo Rose


Sanda Ladoși atacă noua generație de cântărețe din România, iar cea mai șifonată a ieșit Inna, despre care a spus că nu poate cânta live.

Sanda Ladoși (54 de ani) a fost invitată în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, și a spus pe șleau ce crede. 

Nu am spus că nu-mi place, am spus că este un produs, este un concept, un produs bine ambalat. Eu am vorbit despre voce, despre nimic altceva. A fost pusă în diverse situații să cânte live și nu a putut.

Nu am nicio treabă cu artistul Inna, eu nu am o problemă cu nimeni. Am dat exemplu atunci pentru că ea era foarte în vogă și ea fiind în niște studiouri în care am fost și eu și nu se poate… atâta se poate, nu am nimic cu ea. 

Astea sunt vremurile pe care le trăim. Trăim vremuri în care scara de valori este inversă”, a spus Sanda Ladoși, la Kanal D. 

Ce a spus Sanda Ladoși despre Andra, Delia și Theo Rose

Artista din garda veche crede că sunt și tineri foarte talentați în noua generație. Aici le-a inclus pe Andra, Delia sau Theo Rose.

Sunt tineri din generația asta care sunt extraordinar de talentați, au voci excepționale, că au ales să cânte ce cântă este cu totul alt aspect. S-au adaptat, cum e Delia, Andra… Theo Rose care are o voce foarte bună. 

N-am nicio treabă personală cu nimeni. Am fost provocată la emisiunea respectivă”, a mai spus artista. 

Sanda Ladoși a spus că Mădălina Manole nu era fericită!

Ladoși a vorbit și despre colegii din generația ei. Aceasta a lăcrimat când a pomenit despre regretata Mădălina Manole.

Eu am crezut că este o glumă sinistră, prima veste era la emisiunea lui Dan Diaconescu și știindu-l pe el, nu l-am luat o secundă în serios. Aveam doi copii mici, știam că are un copil mic, noi am făcut amândouă coperta unei reviste împreună, o ședință foto care s-a desfășurat la ea acasă. 

Cât am stat și am făcut ședința foto mi-am dat seama că ea se străduiește să afișeze o viață fericită.

Eu nu cred că ea a fost fericită. Îmi pare rău să spun acest lucru, este strict sentimentul pe care l-am avut eu, dar în timp s-a adeverit că am mirosit bine”, a dezvăluit Sanda Ladoși.

Comentarii Facebook