Un preot a tras într-un român pe muntele Athos. Bărbatul a ajuns la spital


Un bărbat de 51 de ani a ajuns la spital după ce a fost împușcat de un preot pe Muntele Athos. Bărbatul, un muncitor necalificat din comuna Tudora, județul Botoșani, lucrează de doi ani la un schit de pe munte, lângă chilia preotului care l-a rănit.

Totul ar fi început de la o pisică, preotul fiind enervat de animal, a decis să îl împuște cu o pușcă, fără a ține cont că bărbatul se afla în apropiere. Acesta a ratat animalul dar l-a nimerit pe bărbat în ambele picioare, acesta fiind rănit grav, informează Newsweek.ro.

Mai mult, după cele întâmplate, preotul, care era tot român, l-ar fi constrâns pe bărbat să depună o mărturie falsă în fața autorităților, încurajându-l să le spună polițiștilor că rănile au fost provocate în urma unui accident de vânătoare.

Bărbatul a fost lăsat în spital cu promisiunea că va fi dus în România și îngrijit dar ambasada și consulatul nu au fost anunțate până ce familia a intervenit. Acesta spune că rănile lui sunt atât de grave încât riscă amputarea. În urma noii mărturii a bărbatului  autoritățile elene au deschis o anchetă.

Comentarii Facebook