Un fermier a rămas fără recolta de porumb, după ce hoții au furat cerealele cu ajutorul utilajelor, chiar sub nasul acestuia


Un fermier a rămas fără recolta de porumb, după ce hoții au mers cu utilajele pe câmp și au strâns nestingheriți recolta de pe trei hectare. 

Culmea e că fermierul păgubit spune că a văzut oamenii la lucru, prin camerele de supraveghere montate pe plantație, dar nu și-a dat seama că este vorba despre un jaf. 

Recoltă, furată chiar de sub nasul proprietarului 

Furtul s-a petrecut în perioada 1-8 octombrie, declară polițiștii, pe raza comunei Corlățeni din județul Botoșani. Mai multe persoane au intrat pe două terenuri agricole și au recoltat din fiecare câte un hectar și jumătate de porumb, folosind o combină agricolă. Cerealele recoltate erau transferate direct într-o remorcă și, în acest fel, încărcătura a fost scoasă imediat de pe câmp, fără să dea de bănuit. 

Potrivit anchetatorilor, fermierul care a observat pe camerele de supraveghere prezența utilajelor pe câmp, a crezut că îi vede pe lucrătorii angajați de el care munceau, legal, pe cele1.500 de hectare de cereale.

Făptașii nu au fost identificați încă. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru furt și îi caută pe vinovați. 


Comentarii Facebook