Un copil de 12 ani a împușcat mortal hoțul intrat în casa bunicii sale noaptea


Un copil de 12 ani a împușcat doi intruși care au intrat în casa bunicii sale la miezul nopții, sâmbătă, potrivit poliției din Goldboro, Carolina de Nord.

Cei doi bărbați i-au cerut bani Lindei Ellis, în vârstă de 73 de ani, apoi au împușcat-o, potrivit unui comunicat transmis de poliție.

Polițiștii au precizat că minorul a tras cu arma „în scop de autoapărare”, iar cei doi suspecți au fugit. Unul dintre ei, Khalil Herring, de 19 ani, a fost găsit aproape de casa bătrânei, rănit, cu o plagă împușcată.

Dovezile preliminare sugerează că Khalil Herring a fost unul dintre cei doi intruși mascați și a fost împușcat în timpul jafului”, a spus poliția.

Bunica și tâlharul au fost duși la spital, însă tânărul a fost declarat mort după câteva ore. Bunica minorului a fost tratată pentru leziuni superficiale. Poliția nu a făcut nicio precizare despre cel de-al doilea intrus, în schimb au precizat că, cel mai probabil, nu vor fi formulate acuzații împotriva minorului.

Unchiul băiatului, care locuiește în aceeași casă, a spus că doar unul dintre cei doi intruși era înarmat și că după ce a împușcat-o pe femeie a îndreptat arma spre el.

Ne-ar fi ucis pe toți”, a declarat bărbatul pentru un post local.


Comentarii Facebook