Un bătrân a MURIT călcat în picioare la o coadă pentru reduceri la carne de pui


Un bătrân a murit călcat în picioare la o coadă pentru pui la ofertă. Pensionarul de 72 de ani, a decedat călcat în picioare, la reduceri la carnea de pui, într-un magazin după ce i s-a făcut rău și a leșinat.

Bărbatului i s-a făcut rău și a leșinat, dar nimănui nu i-a păsat

Scene absolut incredibile într-un magazin din Craiova. Oamenii s-au înghesuit până la sufocare şi s-au călcat în picioare la propriu pentru reducere la carne de pui.

Potrivit doljtv.ro, un bătrăn de 72 de ani şi-a pierdut viaţa în îmbulzeală. Omului i s-a făcut rău, a leşinat şi a fost călcat efectiv în picioare de oamenii care se grăbeau să prindă reducerile. În ciuda eforturilor medicilor, bătrânul nu a mai putut fi salvat. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a murit bătrânul.

Un bătrân a murit călcat în picioare la o coadă pentru pui la ofertă, într-un supermarket din Craiova

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial, din Craiova, o persoană este inconștientă. Deplasați la fața locului, polițiști au identificat persoana în cauză, stabilind că este vorba de un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi acuzat o stare de rău în timp ce se afla la cumpărături.

La fața locului s-a deplasat și un echipaj din cadrul S.A.J Dolj, care a efectuat manevre de resuscitare a bărbatului, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul acestuia.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate, urmând ca la finalizare să fie propusă soluție legală prin unitatea de parchet competentă.

Totodată, a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului”, se arată în comunicatul IPJ Dolj.


Comentarii Facebook