Miercuri 24 Aprilie

Un bărbat și-a omorât cel mai bun prieten, în timp ce iubita lui se ruga la biserică: „Mortul era gelos, i-a zis numai prostii”


Caz șocant în Bacău! Un bărbat de 51 de ani şi-a ucis tovarășul de pahar pentru că acesta i-a reproșat că i-ar fi făcut ochi dulci iubitei sale.

Femeia şi iubitul ei trăiau împreună de câțiva ani și aveau un copil de cinci ani. Toți trei lucrau la același patron, iar zilele și le încheiau adesea în casa cuplului. Marți, femeia a plecat la biserică și i-a lăsat pe cei doi certându-se, iar la întoarcere și-a găsit partenerul de viață fără suflare, scrie Antena 3.

Când am mai făcut patru paşi lângă treaptă, l-am văzut trântit jos. S-a văzut că capul era lovit. Când m-am uitat mai tare se vedea sânge şi pe pat. Mortul era gelos. I-a zis numai prostii, că a făcut dragoste cu mine, în fine”, a declarat iubita victimei.

Echipajul de la ambulanță a constatat decesul victimei. Bărbaţii au stat de vorbă la un pahar, iar când gazda i-a reproşat victimei că îi face ochi dulci iubitei lui, musafirul a pus mâna pe o furcă și l-a lovit de mai multe ori, provocându-I traumatisme grave, notează sursa citată. 

Femeia, rămasă singură acum, mai are trei copii din alte relații.  

Între inculpat şi victimă a intervenit un conflict spontan, în urma căruia inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate pe tot corpul, provocându-i acesteia leziuni ce au condus, în cele din urmă, la deces”, a precizat Corina Avorniciţei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

Comentarii Facebook