Un bărbat a ajuns la urgențe după ce a primit o factură la electricitate de peste 83.000 de euro: „Nu mai vedeam nimic”


Un om de afaceri dintr-un oraș italian a ajuns la urgenșe după ce a primit o factură de electricitate în valoare de 83.318 euro. Factura acoperea un complex hotelier pe care bărbatul îl deține, relatează tag24.it

Este vorba de ultima factură primită de Davide Bellitteri și ve trebui achitată până pe 6 octombrie. Când a aflat câ are de plătit peste 83.000 de euro, omul de afaceri a început să se simtă rău și a ajuns în camera de urgență. 

Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore”, a spus Bellitteri. 

Acum, antreprenorul se simte mai bine și a cerut ajutorul avocatului său pentru a verifica dacă factura conține vreo greșeală sau suma este corectă și chiar trebuie plătită. Bărbatul a ami spus că factura anterioaară a fost de 8.800 de euro, iar acum a re de plătit de 10 ori mai mult. „Dacă lucrurile continuă așa, va trebui să închid afacerea”, a mai spus bărbatul. 

Nu poţi să impui un astfel de cost unei activități, o astfel de cifră este de neconceput. De la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori şi angajaţi”, a mai declarat acesta. 

Sursa foto: Shutterstock

Comentarii Facebook