Duminica 27 Noiembrie

Un bărbat și-a luat soacra pe capotă, într-un sens giratoriu. Scandalul a pornit după ce tânărul avusese un accident de circulație


Certurile și scandalurile între două familii de romi din Spania au atins punctul culminant luni după-amiază, când un tânăr de 26 de ani și-a luat soacra pe capota mașinii, apoi a fugit. Poliția Națională l-a căutat timp de trei zile. Bărbatul s-a predat ieri la o secție de poliție din Zaragoza, în prezența unui avocat.  

Imaginile de groază cu momentul în care femeia este lovită intenționat de un Volkswagen Touran condus de ginerele său au fost publicate de mai multe portaluri iberice și au puternic impact emoțional. Potrivit Levante-EMV, întreg scandalul a pornit după ce, luni dimineață, tânărul avusese un accident de circulație, însă a fugit înainte de sosirea poliției pentru că circula fără permis, scrie Observator.

Bărbatul și-a amenințat soacra cu moartea, apoi a spulberat-o cu mașina în sensul giratoriu

Ajuns acasă, i-a cerut cumnatului să-l acopere, asumându-și responsabilitatea pentru accident, însă fratele soției sale a refuzat. În discuție a intervenit și mama soacră, care nu i-a permis fiului său să ia asupra sa vina ginerelui. Între ei a început un întreg scandal, cu jigniri și amenințări, care, într-un final, s-a mutat în stradă. Discuția a crescut în tonalitate până când ginerele și-a amenințat soacra cu moartea. A urcat în mașină și a izbit-o cu același VW Touran. Câteva dintre rudele femeii s-au aruncat asupra Touranului, dar șoferul a accelerat și a fugit.

Soacra a suferit cel puțin o rană deschisă în zona feței și vânătăi, însă nu și-a pierdut cunoștința, așa că a putut spune Poliției Locale și Poliției Naționale ce s-a întâmplat. Apoi, a fost transportată și operată de urgență la Spitalul Clinic din Valencia. Ieri, tânărul fugar s-a predat la sediul Poliției din Aragon, în prezența unui avocat. El este acuzat de o infracțiune de tentativă de omor și alta contra siguranței rutiere.

Comentarii Facebook