Un bărbat s-a aruncat de ziua lui, de la etajul şase, la câteva secunde după soţia lui. Doi copii au rămas orfani


Caz șocant în SUA, unde actor şi soţia sa s-au aruncat unul după altul de la etajul şase al unei clădiri, lăsând în urma lor doi copii orfani de ambii părinţi. Florind Belliu, 35 de ani, şi soţia sa, Ornela Shehi, 28 de ani, au fost găsiţi, sâmbătă, în jurul orei 9.15 minute, în curtea din spate a clădirii de unde au sărit, în Bronx.

Autorităţile au anunţat acum că bărbatul este un actor, absolvent al Universității de Arte din Tirana, Albania, și a jucat în seriale TV și teatru înainte de a se muta în SUA. În urmă cu doi ani, el lucra la două cărți și la un scenariu de film pe care spera să îl prezinte pentru Netflix, se spune în raport, scrie Observator.

Ornela Shehi a fost surpinsă într-un clip plonjând de la etajul şase, urmată la doar câteva secunde de soţul ei. Polițiștii au spus că circumstanțele în care au murit sunt neclare. Surse din anchete au spus că Florind Belliu ar fi lucrat recent ca șofer de livrare. Un coleg, şi el actor albanez Cela Irgen, și-a plâns prietenul într-o postare emoționantă pe Instagram. 

Mi-ai frânt inima dragul meu prieten”, a scris Irgen în albaneză.

Surse au spus că polițiștii nu au primit niciodată rapoarte de violență domestică legată de cuplu, care s-a mutat în clădire împreună cu cei doi copii ai lor în urmă cu aproximativ patru luni. Dubla tragedie i-a lăsat pe cei dragi, care au ajuns sâmbătă la fața locului, încremeniţi de durere sau plângând pe trotuar. Vecinii au declarat pentru The Post, sâmbătă, că cei doi formau un „cuplu liniștit”, se întreţineau singuri și au fost adesea văzuți făcând plimbări, dar și că Belliu a fost văzut extrem de furios, vineri.

Comentarii Facebook