Vineri 2 Decembrie

Un bărbat de 41 de ani a fost găsit împușcat în casă. Polițiștii au deschis o anchetă


Un bărbat în vârstă de 41 de ani a fost găsit împușcat, luni, 3 octombrie, în Otopeni. 

Din primele informații se pare că ar fi vorba despre o sinucidere. Bărbatul a fost găsit împușcat în cap. Din primele cercetări ale autorităților, bărbatul ar fi fost ofițer jandarm la Jandarmeria capitalei și fost sportiv de performanță, potrivit Antena3. 

O femeie a fost cea care a descoperit cadavrul și a sunat la 112

Astăzi, 3 octombrie, în jurul orei 8:34, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că, într-un imobil din localitatea Otopeni, un bărbat este decedat în locuința sa. La fața locului, s-au deplasat polițiștii orașului Otopeni pentru efectuarea de activități din competență. Echipajul medical sosit la fața locului a declarat decesul bărbatului respectiv”, au transmis polițiștii capitalei. 

A fost anunțat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență. Cazul va fi preluat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență, stabilirea cu exactitatea a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun”, au mai transmis aceștia.


Comentarii Facebook