Un bărbat care a murit acum mai bine de doi ani, căutat de autorităţi pentru a-i înmâna tichetele sociale pentru alimente


Autoritățile căutau un tânăr care a decedat acum doi ani pentru a-i înmâna cardul pentru ajutor social. Dezvăluirea a fost făcută de deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, care l-a îngrijit pe tânărul grav bolnav. Astfel, el acuză guvernul că acest program este „un mare dispreț pentru românii cei mai necăjiți”.

Da, am auzit ceva despre carduri sociale, o bătaie de joc, un program care merge foarte prost și care este un mare dispreț pentru românii ce mai necăjiți. Și mi-am amintit de acest cad social atunci când am văzut în poștă un aviz pentru un tânăr cu insuficiență renală, de care m-am ocupat ani de zile și pe care l-am îngrijit în casa mea și care a murit de doi ani și cinci luni în condiții tragice”, a declarat Emanuel Ungureanu. 

„A primit notificare de la Guvern că va primi, săracul mort, card social”

A primit notificare de la Guvern că va primi, săracul mort, card social. Deci, pur și simplu cardurile care ajung și la cei morți arată cât de bine organizat este un asemenea program. Și vă dau și numele acelui tânăr, să nu creadă cineva că blufez. Îl cheamă Gabor Dumitru, pe acel tânăr care a murit acum doi ani și cinci luni și care este căutat de Guvern să-i dea card social”, a mai dezvăluit deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu într-o emisiune Antena3.


Comentarii Facebook