Un bărbat a ascuns familiei că a câștigat 1,35 de miliarde de dolari la loterie și apoi s-a ajuns la proces


Un bărbat din Maine, SUA, a câștigat 1,35 miliarde de dolari la loterie în luna ianuarie 2023, dar nu a spus nimic familiei, Ulterior, tot norocul său s-a transformat într-un adevărat coșmar.

Bărbatul a câștigat suma uriașă la extragerea Mega Millions din ianuarie. El nu s-a simțit confortabil să le spună celor din familie despre câștig, așa că s-a ferit. Singura căreia i-a spus a fost mama fiicei sale, de care este despărțit. Acesta i-a cerut să păstreze secretul până în iunie 2032, când fiica lor va împlini 18 ani. Bărbatul a pus-o pe fosta parteneră să semneze un acord de confidențialitate, dar aceasta nu a putut ține secretul nici măcar câteva ore, motiv pentru care cei doi foști parteneri au ajuns la proces.

Femeia s-a angajat că, dacă va spune cuiva informația, ar fi trebuit să îl informeze și pe el în termen de 24 de ore. În ciuda promisiunii de a păstra secretul, femeia nu s-a putut abține și a împărtășit vestea cu toată familia. Pe părinții ei i-a sunat și le-a dat vestea imediat. Într-un timp relativ scurt, vestea s-a răspândit, iar bărbatul și-a dat seama că o mulțime de persoane știau despre norocul care l-a lovit.

Potrivit plângerii înaintate în justiție împotriva fostei partenere, el spune că acest lucru l-a făcut să se simtă vulnerabil, expus la pericole și fraude. Prin acțiunea înaintată în justiție, bărbatul îi cere și compensații materiale fostei partenere pentru daunele pe care i le-a adus - câte 100.000 de dolari pentru fiecare persoană căreia i-a împărtășit secretul.

Potrivit People, bărbatul, identificat drept ”John Doe”, a ales să primească premiul într-o singură tranșă de 723.564.144 de dolari, în locul sumei întregi eșalonate în rate lunare pe o perioadă de 30 de ani.

Comentarii Facebook