Un băieţel de 9 ani a murit după ce a fost muşcat de un țânțar în timp ce se afla cu familia în vacanță


Vacanță de vis transformată într-o mare tragedie! Un băiat de nouă ani din Australia de Vest a murit după ce a fost mușcat de un țânțar în timpul vacanței cu familia sa. Glenn s-a stins din viaţă din cauza febrei dengue, la doar două săptămâni după excursia de cinci săptămâni din Filipine.

Băiețelul a început să prezinte simptome de febră dengue pe 12 august, după ce a fost mușcat de un țânțar și a contractat virusul. Fișele medicale arată că, atunci când Glenn a ajuns la spital, avea febră mare, dureri de cap, dureri abdominale, vărsături și sângerări nazale. Copilul a fost tratat în secția de terapie intensivă, dar a murit câteva săptămâni mai târziu, relatează ABC. 

Glenn a fost un elev minunat. Era un băiat strălucitor, plin de viață, care avea mereu zâmbetul pe buze''. La vârsta de cinci ani, a visat să devină ofițer de poliție, dar mai târziu s-a răzgândit și le-a spus oamenilor că vrea să fie constructor, notează Daily Mail. 

Febra dengue nu este prezentă în mod normal în Australia, dar au fost înregistrate focare ocazionale în Queensland de la persoane care au sosit din străinătate cu virusul în sânge.

Comentarii Facebook