Un băiat de 16 ani a tras cu un pistol cu bile în incinta liceului. Ținta, o colegă de clasă. Paznicul școlii a chemat jandarmii


Un băiat de 16 ani a mers la școală cu un pistol cu bile cu care a tras asupra unei colege în sala de clasă. Un echipaj de jandarmi din Gorj a fost sesizat, joi, de un agent de pază de la o instituție de învățământ din localitatea Rovinari despre faptul că un elev are asupra sa un astfel de obiect.

Jandarmii împreună cu agentul de pază au mers în sala de clasă în care se aflau mai mulți elevi, unde au descoperit un elev de 16 ani care avea asupra sa un pistol cu bile pe care l-a folosit tragând asupra unei colege, aceasta fiind nimerită în picior și mână, fără să-i fie provocate răni.

Elevul care deținea pistolul a declarat că l-a cumpărat dintr-un bâlci și, în joacă, împreună cu un alt coleg, a tras cu pistolul cu bile asupra fetei. 

Băiatului i-au fost întocmite actele de sesizare cu privire la săvârșirea infracțiunii de ,,port fără drept al armelor neletale prevăzute în alin.1, în sediul instituţiilor publice”, faptă prevăzută de art.372, alin.3 din Codul Penal. 

Documentele, precum și pistolul și recipientul cu bile au fost predate de jandarmi către Poliția Orașului Rovinari, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii Facebook