Un băiat de 15 ani şi-a omorât trei dintre frați, apoi şi-a pus capăt zilelor. Cel mai mic avea doar 5 ani


Caz șocant în Alaska unde un adolescent de 15 ani și-a împușcat mortal trei frați, chiar înainte de a îndrepta arma asupra sa și a-și pune capăt zilelor. O familie a rămas fără patru copii într-o singură zi. 

Băiatul de 15 ani și-a ucis trei dintre frați, cel mai mic având doar 5 ani, în timp ce părinții lor erau plecați de acasă, chiar înainte de a se sinucide. Patru copii au fost găsiți morți de către poliție în urma incidentului șocant din Fairbanks, Alaska. Alți trei au fost găsiți în siguranță, în aceeași locuință, în ziua de marți, 26 iunie.

Poliția ar fi ajuns la casa din subdiviziunea Skyridge a orașului la sfârșitul după-amiezii, după ce mai multe focuri de armă au fost auzite. La scurt timp după aceea, aceștia au găsit 4 copii morți cu răni provocate de mai multe gloanțe, relatează Mirror. Cercetările inițiale au stabilit că tânărul de 15 ani a tras în ei cu arma familiei, după care și-a luat viața, victimele aveau 5, 8 și 17 ani.

Cadavrele celor patru copii au fost trimise la Biroul de Medicină Legală, iar Biroul de Servicii pentru Copii a fost informat. Polițiștii încă nu au determinat ce l-a făcut pe băiat să recurcă la un asemenea gest. 

Comentarii Facebook