Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Giurgiu. La locul accidentului au fost găsite două persoane carbonizate


Un avion de agrement s-a prăbușit, sâmbătă, 27 august, în localitatea Letca Nouă din județul Giurgiu. Două persoane carbonizate au fost găsite la locul evenimentului, anunță ISU Giurgiu.

Potrivit șefului Departamentului pentru Situații de Urgență, avionul ar fi decolat de pe aerodromul Letca Nouă, iar la scurt timp, un martor a observat că avionul s-a prăbuşit într-o pădure din apropiere.

Informațiile se confirmă, din păcate, avem două persoane decedate. Echipa DSU este acolo, așteptăm să ajungă organele abilitate. Cazul va fi preluat de cei de la Criminalistică, de cei de la Procuratură care vor efectua cercetări pentru a afla ce s-a întâmplat”, a declarat Raed Arafat la Digi24. 

avion carbonizat 4.jpeg

Potrivit IGSU, la ISU Giurgiu a fost semnalat prin apel la 112 prăbușirea unui avion de mici dimensiuni în localitatea Letca Nouă. 

Din cadrul ISU Giurgiu, la locul indicat, au fost alocate 2 mașini de stingere, 1 ambulanță SMURD și 1 ambulanță SAJ. În sprijinul echipajelor operative, s-a dispus suplimentarea resurselor cu 1 mașină de stingere și 1 ambulanță SMURD de la ISU Teleorman. De asemenea, s-a solicitat și sprijin aviatic din cadrul IGAV.

Sursa foto: Digi24

Comentarii Facebook