Un adolescent de 16 ani a bătut un coleg cu bastonul telescopic, apoi l-a lovit și pe tatăl lui și, în final, pe diriginte


Un nou episod violent petrecut în școlile din România. Un elev în vârstă de 16 ani de la Liceul Tehnologic Forestier din Sighetu Marmației, posibil sub influența substanțelor psihoactive, l-a lovit cu un baston telescopic pe un coleg și i-a distrus telefonul, din motive încă necunoscute. Incidentul este însă unul special, scriu jurnaliști de la sighet247.ro, deoarece tânărul l-a lovit apoi și pe tatăl elevului agresat, precum și pe diriginte, ambii adulți fiind chemați să ajute. În cele din urmă a intervenit Poliția. 

La Liceul Forestier din Sighetul Marmației, ca-n Vestul Sălbatic. Un elev de 16 ani, pus pe scandal, s-a gândit să testeze un baston telescopic pe un coleg. Zis și făcut. După ce i-a aplicat câteva lovituri, bătăușul s-a gândit să îi distrugă și telefonul mobil, cu același baston telescopic folosit la „corecția fizică”. Cum lucrurile nu putea rămâne așa, elevul agresat l-a chemat pe propriul tată în ajutor, doar pentru a primi și acesta câteva bastoane, drept pedeapsă. Potrivit sursei citate, lovit a fost și dirigintele clasei, care a încercat să aplaneze conflictul dar a eșuat în fața aceluiași scandalagiu cu baston telescopic.

În cele din urmă, văzând că situația scapă complet de sub control, a fost solicitată intervenția Poliției. Profesioniști, agenți sosiți la fața locului au reușit să îl potolească pe elevul agresor. Acum acesta s-a ales cu dosar penal și o amendă consistentă.

Ce spune Poliția din Maramureș despre elevul bătut la școală

În data de 9 noiembrie, la ora 09.10, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin S.N.U.A.U 112 de către un bărbat, în calitate de diriginte, cu privire la faptul că, la o unitate de învățământ din Sighetu Marmației a avut loc o altercație între doi elevi. La fața locului, polițiștii au constatat faptul că un elev de 15 ani a fost agresat, în urma unor discuții contradictorii, de către un alt elev de 16 ani, cu un baston telescopic, fiindu-i distrus totodată și telefonul mobil. Prejudiciul cauzat a fost estimat în jurul sumei de 3.000 de lei. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere”, a transmis IPJ Maramureș.


Comentarii Facebook