Ultima fiţă pe litoral în materie de servit şampania: „Am avut două variante: roabă sau excavator”. Turiştii sunt în extaz


După distracţia de zi, la mare vine şi distracţia de noapte. În Mamaia, ultima modă e şampania servită direct din cuva excavatorului, iar locul petrecerii, un şantier transformat în restaurant, e foarte apreciat de clienţi. Roaba, canciocul sau lopata, sunt şi ele folosite de turişti.

Aici am avut două variante: roabă sau excavator”, spune angajatul unui restaurant. Utilajele folosite de regulă pentru transportul materialelor de construcţii sunt, acum, pline cu gheaţă şi băuturi răcoritoare. Dar şi vin sau şampanie fină. Iar din ele se servesc clienţii.

Turiştii de pe litoral se declară încântaţi de metoda inedită de servit şampania

Poate că tocmai de aceea e şi cea mai la modă distracţie de pe litoral, cea „din...şantier”. La propriu. Un şantier aflat între două cluburi mari din Mamaia a fost transformat în loc de petrecere. Iar lopata, canciocul, roaba sau excavatorul au fost folosite la servit.

Am fost la multe petreceri, dar asta e specială. Pentru că, în loc să bem şampania din frapieră o bem din excavator”. Sau din roabă, la alegere. Spre încântarea clienţilor. Dar mai ales a clientelor.

Este ceva wow! Până acum n-am mai fost deloc. Mi se pare ceva extraordinar de cool, mai ales la noi în Constanţa nu s-a mai întâmplat niciodată aşa ceva! Probabil că e şi printre primele care se organizează, mai ales aici în miezul distracţiei din Mamaia, mai ales între cele două cluburi care sunt foarte frecventate în perioada asta estivală”, spune un  petrecăreț. Localul, care e o premieră pe litoral, a început deja să fie frecventată de VIP-uri, notează observatornews.ro. 


Comentarii Facebook