Turistă salvată în ultimul moment! A vrut să se arunce în gol de pe acoperişul unei biserici


Momente de panică în Veneția, după ce o turistă din Franţa a încercat să se arunce de pe acoperişul unei biserici. Un poliţist aflat în patrulă a salvat tânăra de 20 de ani, în ultimul moment. 

Sute de oameni au privit îngroziţi, cu sufletul la gură, către Biserica Scalzi, unde o tânără s-a urcat pe schele şi a ajuns pe acoperişul lăcaşului de cult. Femeia a încercat să se arunce de la aproape 30 de metri în gol dar a fost salvată, în ultimul moment, de un poliţist aflat în patrulă, scrie Observator. 

Bărbatul a reuşit să o prindă pe femeie de braţul cu care încă se ţinea de schela de metal. După câteva secunde în care tânăra s-a zbătut să se desprindă, poliţistul a reuşit să o urce într-un loc sigur. Salvatorul are 29 de ani şi doi copii şi le-a povestit jurnaliştilor că doar şi-a făcut datoria. 

Nu, nu mă consider un erou. Eu doar mi-am făcut treaba, ca într-o zi ca oricare alta şi sunt mândru că poliţia poate fi alături de cetăţeni.”, a declarat acesta. 

Tânăra de 20 de ani, originară din Franţa a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital. Sâmbăta trecută, femeia, despre care se spune că ar avea probleme psihice, a fost găsită în apă lângă Palatul Dogilor, notează sursa citată. 

Comentarii Facebook