Trupul unei femei, găsit în tufişuri, cu hainele aşezate în mod bizar. Un detaliu neobişnuit le-a atras atenţia poliţiştilor


Autoritățile din Australia sunt puse în faţa unui caz bizar, după ce trupul neînsufleţit al unei australience a fost descoperit la marginea drumului. Un detaliu neobişnuit le-a atras atenţia poliţiştilor: victima, o femeie în vârstă de 47 de ani, purta hainele cu faţa în spate. Acum, oamenii legii se văd nevoiți să vină cu o nouă ipoteză cu privire la moartea acesteia.

Moartea femeii de 47 de ani i-a pus în încurcătură pe poliţişti, care încearcă să facă lumină în acest caz. Trupul neînsufleţit al lui Janet James a fost descoperit săptămâna trecută, în tufişurile de pe marginea unui drum din Sydney. Cadavrul, găsit joi, în jurul orei prânzului, i-a surprins mai ales prin faptul că victima purta hainele cu faţa în spate. Femeia era plină de zgârieturi, lucru care a ridicat imediat suspiciuni legate de o posibilă crimă.

Moarte misterioasă, noua ipoteză a poliţiştilor

Potrivit Mirror, oamenii legii au o nouă teorie cu privire la evenimentele care au dus la moartea femeii. Autorităţile din New South Wales renunţă la ipoteza omuciderii, având acum în vizor scenariul unui accident tragic. În urma autopsiei s-a stabilit că Janet James s-a stins din viaţă în urma unei „aventuri" cu final nefericit. Australianca se mutase recent în cartier, unde locuia împreună cu o prietenă. Iar înaintea decesului ar fi avut un comportament neobişnuit, spun apropiaţii acesteia.

Anchetatorii continuă investigaţia şi caută indicii în vecinătatea podului din zonă. Presa locală spune că este un traseu frecventat de cei care plimbă animalele de companie, însă accesul pietonilor ar fi fost îngreunat de ploile din ultima perioadă.

Foto: Observator

Comentarii Facebook