Trei tineri au mâncat o lebădă. Au crezut că e o rață mai mare


Trei adolescenți au fost arestați lângă New York, după ce au mâncat o lebădă și au furat puii, pe care voiau să îi țină ”ca animale de companie”, scrie CNN

Lebăda pe nume Faye, îndrăgită de localnicii din suburbia Manlius, și cei patru pui ai ei au fost daţi dispăruţi luni din iazul cu lebede, a anunțat poliţia locală.

Marţi, autorităţile au primit indicii că doi dintre pui se aflau la un magazin dintr-un oraş din apropiere, unde lucra unul dintre suspecţi, a declarat şeful poliţiei din Manlius, Tina Stanton, într-o conferinţă de presă de miercuri. Mai multe informaţii au condus apoi poliţia într-o a doua locaţie unde au fost găsiţi şi ceilalţi pui, a spus Stanton. 

Ancheta a arătat că trei tineri, elevi la același liceu, au sărit peste gardul din jurul iazului cu lebede în timpul nopţii. Doi dintre suspecţi au prins-o pe Faye şi au ucis-o la iaz. ”Familia şi prietenii au consumat apoi lebăda”, au relatat reprezentanţii poliţiei din Manlius. 

Adolescenţii nu știau cât e de iubită Faye în comunitatea respectivă și au crezut că au vânat o ”rață foarte mare”, conform anchetatorilor. 

Puii au fost luați și un biolog va avea grijă de ei, înainte de a fi eliberaţi înapoi în iaz pentru a-şi purta singuri de grijă, a declarat primarul Manlius, Paul Whorrall. 

Perechea lui Faye, Manny, tatăl puilor, va fi, de asemenea, îndepărtat din iaz, deoarece există îngrijorări că el ar putea deveni „agresiv” după uciderea lui Faye şi ar putea face rău puilor. 

Ce trei tineri, care au 16, 17 şi 18 ani, se confruntă cu mai multe acuzaţii, inclusiv furt, vandalism și intrarea prin efracţie. Cei trei suspecţi s-au predat poliţiei marţi și au fost arestați. 

Comentarii Facebook