Tragic! Un copil de 1 an a murit, lovit în cap de grindină în timpul unei furtuni violente


Durere nemărginită pentru o familie din Spania, care și-a pierdut fetița de doar un an, în timpul unei furtuni violente. Copila de 1 an și 8 luni a fost lovită în cap de grindina care a făcut ravagii în Catalonia, nord-estul Spaniei.

Grindină de mărimea unui pumn cu diametrul de până la 10 centimetri (4 inch) a căzut marți într-o zonă din jurul localității La Bisbal d'Emporda. Grindina a rănit - în principal oase rupte și vânătăi - alte aproximativ 50 de persoane, conform postului de televiziune TV3, citat de Antena 3. 

Oamenii au început să țipe și să se ascundă", a declarat muzicianul Sicus Carbonell, conform Reuters: „A fost haos total, cu copii care alergau singuri, unii părinți au reușit să-și prindă copiii".

O bucată de grindină a lovit în cap fetița, care a decedat apoi la spitalul Trueta din Girona. Aceasta a fost cea mai mare grindină înregistrată în ultimele două decenii în Catalonia, potrivit agenției meteorologice Meteocat. Unele părți ale regiunii au rămas în alertă de furtună miercuri.

Comentarii Facebook