Tragedie într-un azil de bătrâni. O bătrână a murit după ce angajații i-au dat să bea lichid de spălat vase în loc de suc


Caz tragic în SUA, unde o femeie a murit după ce angajații azilului în care locuia i-au dat să bea lichid de spălat vase în loc de suc. Alți trei bătrâni au fost transportați de urgență la spital după ce au băut lichid caustic. Fiica acesteia a declarat că atunci când bătrâna a ajuns la spital, starea ei nu era deloc bună, fiindu-i afectate gura, gâtul și esofagul.

Femeia suferea de demență și locuia la căminul de bătrâni Atria Park Senior Living Facility din San Mateo, California. O sursă a declarat pentru NBC Bay Area că lichidul de spălat vase ar fi putut fi confundat ușor cu sucul de struguri. 

Este posibil să fi fost o greșeală. Cineva a crezut că este un ulcior în care se află suc de struguri și l-a turnat în pahare, însă era un fel de lichid de curățare”, a declarat sursa implicată în investigație.

Fiica victimei, Marcia Cutchin, a declarat pentru postul local de televiziune că substanța dată mamei sale este o „soluție de curățare alcalină, care elimină proteine”, potrivit New York Post.

Comentarii Facebook