Vineri 7 Octombrie

Tragedie cumplită pentru o familie. Un copil de 8 ani s-a înecat în râul Someş


Momente tragice pentru o familie din localitatea Fodora, județul Sălaj. Un băiețel de 8 ani, s-a înecat, miercuri seara, în râul Someş, unde făcea baie, alături de mai mulţi prieteni. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sălaj precizează că, în seara zilei de miercuri, Garda de Pompieri Ileanda a fost solicitată să intervină pentru a căuta un copil, în vârstă de opt ani, care a dispărut în râul Someş, pe raza localităţii Fodora.

Potrivit informaţiilor primite de pompieri, minorul ar fi intrat în apă cu alţi copii, însă nu ar mai fi fost văzut ieşind din râul Someş.

Au fost executate misiunile de căutare cu ajutorul bărcii pneumatice. A fost solicitat în sprijin un echipaj de scafandri de la ISU Bistriţa Năsăud şi două echipaje din cadrul Secţiei de Pompieri Jibou. În cele din urmă, copilul a fost găsit, a fost extras, iar echipajele medicale au făcut manevrele de resuscitare”, au spus reprezentanții ISU.

Echipajele medicale speciale l-au resuscitat pe copil, însă băiețelul nu a răspuns la manevre și a fost declarat decedat.

Comentarii Facebook