„Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată”. Părinţii se pregătesc de înmormântarea lui Yasmin, tânăra s-a aruncat în gol de la etajul 5


La 18 ani, Yasmin avea tot viitorul în faţă, dar s-a aruncat de la etajul 5 al unui bloc din centrul Capitalei, iar în spatele tragediei ar sta un individ care a cucerit-o prin metoda „loverboy", acuză părinţii ei. Vestea morții a picat ca un trăsnet asupra întregii familii, care își caută acum dreptatea. În fața acuzațiilor, iubitul fetei neagă tot. 

Îndrăgostită de un băiat, tânăra a decis să plece din Galaţi şi să vină în Bucureşti. Nimic nu anunţa însă tragedia ce avea să urmeze. Fata s-a aruncat de la etajul 5, după ce s-ar fi certat cu iubitul. Distruşi de durere, părinţii spun că băiatul de care s-a îndrăgostit ar fi cucerit-o prin metoda “Loverboy”, fiind victima traficului de persoane. „Avea toată viața, abia împlinise 18 ani... Mi-a zis că este bine, mami! Mă asigura că este bine și să stau liniștită, să stăm liniștiți, că ea a ales să fie cu iubirea ei...”, a povestit mama fetei, în exclusivitate pentru Observator.

Vestea morţii i-a şocat şi îndurerat pe apropiaţii familiei, care a ţinut să transmită mesaje emoţionante pe reţelele de socializare. Părinţii se pregătesc acum să îşi înmormânteze copila, lumina ochilor lor.

Ceasul despărţirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens şi lacrimi de durere fără margini. Îngerii să vegheze drumul tău lin către Dumnezeu prințesa mea. N-am sa te uit niciodată. Te iubesc din tot sufletul verişoara mea frumoasa”, „Când cei dragi se sting, nu-ți mai revii niciodată. Înveți doar sa trăiești fiecare zi fără ei, dar ii păstrezi undeva in adâncul inimii tale pentru totdeauna. Te iubesc mult, prințesa mea mică și frumoasa. Nu te voi uita niciodată”, “Dumnezeu sa o odihneasca in pace. Familiei indurerate sa le dea Domnu alinare și putere de a merge mai departe.Vom fi mereu alături de voi”, “Câta durere! Suntem impietriți cu toții!Dumnezeu sa aibă grija de sufletul ei!”, “Condoleante, suntem cu sufletul alaturi de voi, Dumnezeu sa o odihneasca in pace, prea devreme ai plecat printesa frumoasa, Luminita si Marian sa va intareasca Dumnezeu....”, “Doamne fereste ce tragedie,nu imi gasesc cuvintele potrivite....Dumnezeu să te ierte copil minunat, multa putere voua, familiei, să puteti depasii aceasta situatie groaznică!”, „Dumnezu să te ierte, înger frumos! Ne-ai lăsat cu durere în suflet pe toți! CONDOLEANȚE!”, sunt doar câteva din mesajele transmise.

Comentarii Facebook