Vineri 30 Septembrie

Tată devastat de durere s-a sinucis, după ce fiica sa a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier


Un tată şi-a pus capăt zilelor, nemaisuportând durerea după pierderea fiicei sale. Tânăra de 29 de ani a murit în urma unei operaţii de lifting fesier executată prost în Turcia. 

Craig Cambridge, în vârstă de 51 de ani, a căzut într-o depresie cruntă după ce fiica sa, Leah, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii greşite pentru lifting de fese, făcută în Izmir, Turcia, în 2018. Nemaisuportând durerea pierderii copilei sale, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor. A fost găsit mort în casa lui din Leeds. Din primele informaţii obţinute de anchetatori, se pare că tatăl nu a reuşit niciodată să treacă peste moartea îngrozitoare a lui Leah. Ar fi sunat doctorii de 3 ori în ziua în care s-a sinucis, dar nu i-a răspuns nimeni pentru că era o sărbătoare legală, scrie Observator.

fata.jpeg

În urma unei investigaţii asupra decesului, medicul legist senior Kevin McLoughlin a spus că va contacta chirurgul care a greșit operația lui Leah. Ar fi murit de o embolie pulmonară după ce Dr Ali Uckan i-a injectat accidental grăsime în vene. Leah a avut trei atacuri de cord pe masa de operație. Craig s-a luptat cu dependența de alcool și depresia după moartea tragică a fiicei sale. Trecuseră aproape trei ani, dar durerea l-a împins spre gestul teribil.

McLoughlin, detectivul care a condus anchetele pentru tată și fiică, a spus că vrea să-l informeze personal pe doctorul Ali Uckan despre daunele provocate de operația sa. „În mod normal, sunt destul de detașat și dur la inimă în privința anchetelor, dar când am văzut că o altă tragedie s-a întâmplat cu familia voastră, m-am simțit destul de rănit personal. După ce am condus ancheta despre Leah acești ani în urmă, am fost supărat că chirurgul din Turcia a fost lăsat liber. Îmi propun să trimit raportul chirurgului pentru a-l face conștient de repercusiunile faptei sale. Intenționez să-l trimit autorităților medicale din Turcia pentru a-i face conștienți de modul în care se manifestă o tragedie ani mai târziu. Îmi pare îngrozitor de rău pentru familie”, a declarat McLoughlin, potrivit Mirror.

Comentarii Facebook