Tânără de 29 de ani, condamnată la închisoare pentru că a susținut peste 100 de examene de conducere în numele altor persoane


O femeie din Marea Britanie, care a susținut peste 100 de examene de conducere pentru alte persoane, a fost încarcerată, potrivit Sky News. Potrivit anchetatorilor, tânăra de 29 de ani a comis infracțiunnile în numeroase orașe din Anglia și Țara Galilor. 

De peste 100 de ori ea s-a dat drept alte persoane pentru a susține examenele de conducere și a fost condamnată la opt luni de închisoare. Inderjeet Kaur, din Llanelli, a recunoscut că a susținut aproximativ 150 de teste teoretice și practice de conducere în numele unor candidați între 2018 și 2020.

femeie carnet.jpg

Femeia a susținut examenele în special pentru oamenii care aveau probleme cu limba engleză

Ea a fost prinsă în urma unei sesizări din partea Agenției pentru șoferi și vehicule. Ulterior, o anchetă a poliției din Țara Galilor de Sud a descoperit că aceasta oferea servicii candidaților care aveau dificultăți cu limba engleză. Mai exact, Inderjeet Kaur s-a oferit să susțină testele în Swansea, Carmarthen, Birmingham și în jurul Londrei.

Femeia a fost trimisă la închisoare pentru opt luni, iar permisele de conducere obținute fraudulos au fost anulate. Personalul de la centrele în care Kaur susținea testele a devenit suspicios şi, cel mai probabil, a realizat că este aceeaşi persoană care vine din nou şi din nou. În acest sens, oamenii legii au intrat pe fir, iar o anchetă a fost deschisă pentru a cerceta circumstanţele bizare, conform Mirror.

Infracțiunile comise de Kaur ocolesc procedurile standard pentru examene și, la rândul lor, pun în pericol şoferii nevinovați de pe drum, permițându-le șoferilor necalificați și periculoși să aibă permise aparent legitime. Siguranța pe drumurile noastre a fost întotdeauna o prioritate, iar arestarea celor care păcălesc legea ne asigură că putem ține șoferii fără permis în afara şoselelor'”, a declarat inspectorul șef care a condus ancheta, Steven Maloney.  


Comentarii Facebook