A murit „Adi de la Brad”, liderul sectei „Copiii Soarelui”, după ce a fost internat la un spital din Deva acum câteva zile


Adi de la Brad, zis și „Guru din Apuseni”, a murit. Liderul Comunității „Copiii soarelui”, pe numele său adevrat Adrian Ardelean Rărcaș, a ajuns la spital în urmă cu câteva zile, după ce a început să se simtă rău. Medicii i-au descoperit o infecție gravă la plămâni, dar și ocluzie intestinală. 

Ieri, guru din Apuseni a suferit o hemoragie digestivă de amploare și a fost intubat, au anunţat medicii de la spitalul din Deva, acolo unde a fost internat. În această dimineaţă, Adi de la Brad a intrat în stop cardio-respirator și nu a mai putut fi salvat.

Adi de la Brad fusese acuzat de viol şi abuz în cadrul sectei „Copiii Soarelui”

Adrian Ardelean Fărcaş era sub control judiciar, după ce în urmă cu două luni fusese acuzat de viol şi abuz în cadrul sectei „Copiii Soarelui”, pe care o conducea. Liderul comunităţii spirituale „Copiii Soarelui” a fost arestat preventiv la sfârșitul lunii mai, fiind acuzat de viol, şantaj, hărţuire sexuală şi interzicerea accesului la educaţie. Adi de la Brad a negat, însă, toate acuzațiile.

Citește și: „Liderul spiritual” al unei secte, acuzat de viol. Bărbatul nu lăsa copiii din comunitate să meargă la școală. Poliția l-a reținut pe individ


Comentarii Facebook