Tânără de 24 de ani răpită, sechestrată și violată. Unul dintre agresori are 15 ani


Doi tineri, dintre care unul are 15 ani, au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani după ce au violat o fată, a anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ, Delia Nenişcu.

Totul s-a întâmplat în luna mai a acestui an, când cei doi agresori „ar fi obligat victima, o tânără de 24 de ani, să îi însoţească în maşină, pe un teren din extravilanul comunei Mihai Eminescu şi, ulterior, într-o zonă din municipiul Botoşani. Acolo, prin constrângere şi violenţe, ar fi întreţinut raporturi sexuale cu victima”, scrie botosaneanul.ro.

Tinerii de 15 şi, respectiv, 24 de ani, ambii din municipiul Botoşani, sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de viol în formă continuată şi lipsire de libertate.

Cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de reţinere şi arestare preventivă al IPJ Botoşani, urmând ca în cursul zilei de vineri să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


Comentarii Facebook