Tânăr drogat a lovit cu mașina doi adulți și doi copii, pe trotuar, după care a fugit de la locul accidentului


Un tânăr de 27 de ani, din Oradea, a lovit doi adulți, de 35, respectiv 28 de ani și doi copii de 13 și 15 ani, după care a fugit de la locul accidentului mergând la secția de poliție. 

Incidentul s-a produs luni, în jurul prânzului, la intersecția străzilor Navigatorilor și Margaretei, din Oradea. Bărbatul de 27 de ani ar fi avut un conflict cu un alt bărbat care locuia în zonă. 

În urma disputei, în jurul mașinii s-au strâns mai multe persoane din vecinătate, iar tânărul s-ar fi speriat și ar fi întors mașina pe trotuat unde a lovit patru persoane, doi bărbați de 35 și 28 de ani și doi copii cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani.

După producerea accidentului rutier, cel în cauză a părăsit locul faptei fără încuviinţarea poliţiei şi s-a prezentat, ulterior, la sediul Poliţiei Municipiului Oradea", conform comunicatului transmis de către purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor, comisarul şef Alina Fărcuţa.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii Biroului Rutier Oradea continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

Victimele au suferit răni ușoare iar trei dintre acestea au fost transportate la spital pentru îngrijiri.

Comentarii Facebook