Sute de pasageri s-au trezit cu zborul anulat chiar înainte de îmbarcare. Ce explicaţie a oferit Wizz Air


După ce au trecut de controlul de securitate din aeroport şi de cel al paşapoartelor, mai mulți pasageri au rămas înmărmuriți când compania aeriană a decis să anuleze cursa chiar când se pregăteau de îmbarcare. Este situaţia a sute de pasageri care urmau să zboare ieri de la Bucureşti spre Londra şi invers, cu o cursă a companiei Wizz Air. 

Pasagerilor nu li s-a dat niciun fel de explicaţie, dar ulterior compania aeriană a publicat motivul pentru care a fost anulată cursa: motivul ar fi de natură operaţională. Acest lucru poate însemna inclusiv lipsă de personal şi de aeronave, potrivit Observator. 

Cursa de duminică, 25 septembrie, Bucureşti-Londra, nu este singura anulată. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi de dimineaţă cu aceeaşi cursă Bucureşti - Londra, inclusiv cu o cursă de la Cluj la Paris sau aseară, cursa de la Iaşi la Londra. Cei care se aflau în aeroport au avut două opţiuni la dispoziţie: fie să îşi cumpere bilete de avion la prima cursă disponibilă, fie să plece acasă şi să se reorganizeze. 

Cei care trec prin astfel de situaţii trebuie să ştie că sunt îndreptăţiţi să primească o compensaţie de până la 400 de euro. Toate aceste situaţii au în spate inclusiv faptul că Blue Air a decis să anuleze în masă toate zborurile pentru o lună, motiv pentru care celălalte companii aeriene, mai ales cele low-cost, trebuie să preia fluxul de pasageri.


Comentarii Facebook