Stenograme halucinante! Vlad Pascu, pus de mama lui să îi toarne pe copiii de ștabi de la Vama Veche cu care a consumat substanțe


Miruna Pascu l-a sfătuit pe fiul său, Vlad Pascu, tânărul drogat care a provocat accidentul din 2 Mai, în care au murit două persoane și alte trei au fost rănite, să toarne tot ce știe la procurori, pentru a beneficia de o anumită clemență.

Miruna Pascu apare pe interceptările DIICOT în timp ce îl sfătuiește pe Vlad să facă denunțuri împotriva tinerilor alături de care a participat la petrecerea cu droguri de la Vama Veche, înainte de producerea accidentului.

Femeia este putred de bogată, având 288 de apartamente și zece firme. 

PASCU MIRUNA: Vezi, că s-ar putea să-i cheme pe toți copiii ăia cu care tu ai fost în Vamă. Și despre care al căror nume, eu habar n-am.

VLAD:  Da. Ăia, n-au ce să spună nimica.

PASCU MIRUNA:  Da. Nu știu. Mai vedem ce spunem noi despre ei. Dacă ne ajută. Că, îți repet. Să știi, că lucrurile nu pot rămâne la nivelul la care tu crezi că poți să duci tu chestia asta în spinare. Că ceilalți, stai că au fost drăguți. Nu mai există soluția asta.

VLAD: Dar, nici n-am luat în calcul.

PASCU MIRUNA: Asta-ți spun. Deci, trebuie să… Ne pare foarte rău. Asta e situația. Deci, fiecare trage pentru el, mama. Asta e ceea ce trebuie să facem.

VLAD: Mda”,  se arată în referatul de arestare transmis de procurorii DIICOT la instanţă.

Miruna și Vlad Pascu sunt, în prezent, în arest preventiv. Mama este la București, iar fiul este la Constanța. De asemenea, alte trei persoane au fost arestate pentru 30 de zile în dosarul lui Vlad Pascu. Trei tineri sunt acuzați că alimentau cu droguri grupul de prieteni ai șoferului teribilist. Miruna Pascu este acuzată că a încercat să o șantajeze pe fosta iubită a lui Vlad Pascu, după accidentul din 19 august, conform Adevărul.ro.

La petrecerea de la Vama Veche au fost prezenți nouă copii. 

După ce a părăsit sediul Poliției Vama Veche, în noaptea fatidică de 19 august 2023, Vlad Pascu a participat la o petrecere alături de nouă copii ai unor persoane publice din Constanța.

La petrecere, Vlad Pascu a consumat droguri alături de acești tineri, după cum a dezvăluit Cosmin Andreica, șeful Sindicatului Europol. Polițistul a declarat că acei nouă tineri sunt toți copii de persoane influente din județul Constanța, ai căror părinți ocupă posturi și funcții publice importante - din domeniul politic și social. 

Mama autorului accidentului a încercat să convingă martorii din dosar să dea declarații în favoarea lui Vlad. Iubita lui Vlad Pascu, Rebecca Lăzărescu, și ea consumatoare de droguri, a denunțat-o la DIICOT pe Miruna Pascu, care a amenințat-o să aibă grijă ce declară.

Vlad Pascu a vorbit cu mama lui la telefon în 11 septembrie 2023 și totul a fost înregistrat.

Aceasta consideră că Vlad Pascu nu este direct vinovat de accidentul mortal de la 2 Mai, produs cu un Mercedes Benz de colecție (ca al lui Bobby din Dallas, spun cunoscătorii), în timp ce era drogat cu un cocktail-bombă de șase stupefiante puternice.

Ăsta este un accident care, nu știu, te-a pus pe tine în fața unui fapt împlinit cumva. Că nu te putea opri nimeni din cursa asta dementă pe care o aveai, înțelegi? Dar altfel nu ai ce căuta acolo. Ți-am zis, e un accident, o iei ca atare. Nu trebuie s-o iei nici... Se întâmplă lucruri, mda, asta e“, i-a spus Miruna Pascu fiului ei, potrivit Adevărul.ro.. 

Miruna Pascu ar vrea să își scoată fiul din arest în baza unui dosar medical. ”Vreau să-ți fac dosar medical, să te trimită la Rahova. După aia încet, încet…”, îi transmitea femeia fiului ei în convorbirea telefonică.

Crede-mă că mă doare așa de puțin de părerea la toată lumea. În situația în care sunt acuma mă interesează foarte puțin că se uită lumea urât la mine pe stradă, în viitor“, spune agramat tânărul. ”Mă doare și pe mine tot în cot“, îl încuraja mama lui.

Aceasta îi transmitea fiului ei că se trag sfori pentru a-l scoate basma curată. ”Crede-mă că sunt mulți oameni care fac niște eforturi supraomenești ca să scoată ceva din c…l ăsta. Și nu le fac gratis. Înțelegi? Niște pretenții de nu-ți mai povestesc, dar încerc orice să fac“, mărturisea Miruna Pascu.

Chiar un procuror din Constanța este implicat în tentativa de salvare a tânărului drogat care a omorât doi tineri. ”Eu am vorbit, a zis unul că a găsit o…, să vedem, la procurorul Niț… (neinteligibil). O să vedem, poate am vreun răspuns“, îi spune Mirunei Pascu cineva de încredere, pe nume „Adrian“.

Mama lui Vlad Pascu spune că lucrează și să cumpere articole în presă. ”O să lucrez și la chestia aia cu spălarea imaginii tale, de aia mă și duc la Mircea, la ăștia, la ăștia, încep să strâng hârtii, că o să plătesc undeva un articol, cum au fost și celelalte plătite, și după care o să fie încet, încet preluate despre altă persoană care este Vlad, nu cel pe care l-au descris ăștia și care în ultimii ani din păcate a alunecat într-o direcție proastă”, a fost surprinsă spunând Miruna Pascu, în interceptări.

Despre fiul ei, femeia spune că este o victimă. ”Ce s-a întâmplat în Vamă, la 2 Mai, a fost punctul maxim. Tu ai adunat, mamă. Ai adunat energiile astea de c…t la tine, de când ai început viața asta. Dar înțelege-mă că e un cumul, mamă. E un cumul de probleme care s-au strâns. Cum să spun?! Ai stat în fundul gol pe stradă și toată lumea acuma scuipă spre tine, mami. Ce să zic, măi mămică, mă”, îi plânge de milă femeie tânărului care s-a drogat, a ascuns acest lucru când a fost prins de poliție, iar apoi a condus din nou, după ce oamenii legii l-au eliberat, producând accidentul sinistru.

Miruna Pascu crede că anturajul e de vină. ”Ai ajuns pentru că ți-ai dorit întotdeauna să fii în centrul atenției lu’ tac-tu, să te aprecieze el. El fiind un rebel care nu pune preț pe morală, și pe carte, și pe educație, a zis că va pune preț că tu ești șmecher. Așa te-a învățat, să fii șmecher! Și ai intrat într-un club de așa-ziși smecheri”, mai spune ea.

Despre Rebecca, iubita lui Vlad, ambii au o părere execrabilă. ”Fata e foarte proastă“, spune Miruna, iar Vlad încuviințează. ”Deci va face niște prostii cât ea de mari. Eu nu am crezut că tu poți vreodată, în viața ta, dar probabil că... na... e destinul tău și a lu’ tac-tu să vă însoțiți cu proști. Că și ăla numai de proști îî place să fie înconjurat. Ca să-l pupe-n cur. Nu am crezut că ea e atât de proastă. Eu chiar am crezut că face pe nebuna ca să mă tragă pe mine de limbă“, îi spunea Miruna Pascu fiului ei.

Ce avere are Miruna Pascu

Miruna Pascu a fost luată în vizor de autorități, după ce ar fi încercat să îi influențeze pe martorii din dosar în încercarea de a-și scăpa fiul de închisoare, iar pe data de 15 septembrie, Miruna Pascu a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în urma unei decizii a Tribunalului București.

Procurorii o acuză pe Miruna Pascu că ar fi încercat să influențeze martorii din dosar și că ar fi participat la petrecerile cu droguri, organizate de către tânărul de 19 ani.

Ba mai mult, potrivit autorităților, mama lui Vlad Pascu fi adus chiar ea, în repetate rânduri, substanțe interzise la astfel de evenimente, care au fost consumate ulterior de către alți tineri.

Aceste atrocități au ieșit la iveală după ce două dintre tinerele care au participat la astfel de petreceri, prietene cu Vlad Pascu, au depus plângere împotriva mamei acestuia.

La numai câteva zile de la arestarea femeii, jurnaliștii de la Gândul au aflat cu ce se ocupă Miruna Pascu, dar și ce afaceri deține.

Averea familiei Pascu nu este una neglijabilă. Mihai Claudiu Pascu și Miruna Pascu dețin împreună 10 firme, iar foarte multe voci afirmă că au legături strânse cu foarte mulți lideri interlopi.

Mai mult, Miruna Pascu ar deține nici mai mult nici mai puțin de 288 de proprietăți, iar Mihai Pascu, 88. Acestea se află în Sectoarele 1, 2 și 4 ale Capitalei.

După ce fiul său a provocat teribilul accident din stațiunea 2 Mai, în urma căruia doi studenți și-au pierdut viața, Miruna Pascu s-a mutat într-un apartament achiziționat recent în speranța că va scăpa de presă.

Foto: Captură Antena 1

Comentarii Facebook